onsdag 12 november 2008

irritation och tv kväll

Jag sitter och är upprörd över hur mänskligheten utvecklas.
Slå på 3 an och kolla på insider.
Seriöst, Fölk som får njutning utav att skära i hästar, sexuellt förbryta sig på höns och hästar. Vad är denna världen på väg?

En man som gör mig extra upprörd är en man som knivskar en ponny till döds, han är dömd för misshandel 2 gånger sedan tidigare.
fall nr1 kommer han knappt ihåg och säger helt fel, men han kommer tydligen inte ihåg att han slog en 15 årigs huvud i diskbänken.
fall nr2, han anser sig oskyldig till misshandel på sin fru "det kan inte kallas misshandel jag trodde hon var otrogen" så hade han slängt in henne i ett skåp.
och nu ponnyn.
Han har konverterat till muslim och påstår att rasister tagigt hans sperma till boxen, för att han hade använda kondomer under sängenbara det e sjukt av en vuxen man)!?!?!?!?Mannen borde låsas in och att dom inte dömmer honnom än är också ganska sjukt? .

Shit, vart är vår värld på väg, man ska kunna ha sin stalldör och inget ska bli stulet och absolut inga ska våldföra sig på djur. Ska man verkligen behöva ha övervakningskameror och larm ute bland stallen?

Och för er som inte kollat på effterlyst idag så var helsingborg med både i rånsammanhang och våldtäkt.
Sånt kan tröttna ut en så jävla mycket med denna stan. Man kan inte ta en taxi hem , man kan inte gå hem utan att ha en speciell känsla eftersom våra mammor har pressat in i huvet sen man var liten vad konsekvenserna kan bli, men allt blir bara värre. När ska man göra något åt detta?
Framtiden för vårt älskade helsingborg går fan rent åt helvete!

Inga kommentarer: